4 Mayıs 2014 Pazar

Çok fazla düşünüyoruz aslında;

Gerek olmayan şeylere kafa yormak konusunda çok ısrarcıyız. Bilmeliyiz ki her şey bir sebebe bağlı yapılmaz. Duygularımız bizi anlık şeylere sürükleyebilir. Geriye dönüp baktığında neden yaptığını bilmezsin ama derinlerde bir yerde sana doğru ve ya yanlış hissettirir..

Her insan kafasında bir rol model kurar ama gelin görün ki yanındakiyle kafasında olan arasında en ufak benzerlik yoktur.İşte bunun açıklaması kimsenin mükemmel olmadığıdır. İnsan ne kadar kabul etmesede herkesin yanlışları vardır. Yanımızdakilerse bu yanlışlarımızı bilen bizi onlarla sevebilenlerdir.Herkes zayıflığını bilene kaptırır kendini..

Sen ne kadar düşünürsen düşün planlara göre yaşayamazsın çünkü dünya okul değil hayatsa bir sınav değil.Yaptığın plan tutmaz çünkü evren beyaz bir kağıt değil.Boş boş sana bakmaz, üzerine daha da zor sorular gönderir.Doğaçlamadır her şey, bu başlarda biraz korkutsada zamanla alışır insan..

Düşünmek güzeldir ama her şeyin fazlası zarardır.Yeni şeylerden korkma, kaçma bunu sana evrenin bir hediyesi olarak düşün.Elinde bir şans varsa bunu kullan çünkü yarın çok geç olabilir…

4 yorum:

  1. "İnsanlar plan yapınca Tanrı gülermiş" . Yani ne kadar plan yaparsak yapalım kader neyse o olur:))) Olduğu kadar olmadığı kader.

    YanıtlaSil
  2. Evett ben kadere de çok inanmam sanki o da biraz bizim elimizde ama çok düşünmek iyi değil:)

    YanıtlaSil
  3. Hayat senin kararlarınla yargılarınla düşüncelerin ve planlarınla çizdiğin bir yol kader hangi yolu seçersen seç hangi planı yaparsan yap ne kadar düşünürsen düşün yolun sonudur :)

    YanıtlaSil
  4. Aynen benim düşüncem de bu şekilde seçim hakkımız her zaman vardır:)

    YanıtlaSil

Pages - Menu

Popular Posts

Blogroll

Navigation Menu

Blogger templates

Blogger news